Marion
Passie voor Dans Eigenaar & Docent

Mijn naam is Marion. Als kind al geïnspireerd door dans ben ik op 11-jarige leeftijd met klassiek ballet begonnen. Na een auditie aan het conservatorium te Enschede werd ik aangenomen en startte mijn dansopleiding aan de vooropleiding. Ik vervolgde mijn opleiding aan de Rotterdamse Dansacademie, afdeling van de Hogeschool voor Muziek en Theater Rotterdam en rondde in 1989 mijn studie af. Ik ben afgestudeerd als uitvoerend danseres met als hoofdvakken moderne dans en klassiek ballet. In Amsterdam en Tarragona te Spanje heb ik diverse danscursussen gevolgd als aanvulling op mijn dansopleiding.

Na een stage heb ik gewerkt als professioneel danseres bij de Rotterdamse Dansgroep. Bij dit moderne dansgezelschap werkte ik met internationale gastchoreografen en had voorstellingen in zowel Nederland als op internationale tournees. Na mijn dansvakopleiding heb ik veel lessen gevolgd in jazzdans.

In Lelystad heb ik als docente jazzdans gewerkt. Voor de musicalproductie “Archipel” in Dronten heb ik alle choreografieën gemaakt voor een groep amateurdansers en zangers. Daarnaast heb ik mijn medewerking verleend aan diverse dansvoorstellingen.

Ik wil heel graag mijn passie en plezier in dans delen en mijn danskennis overdragen aan de leerlingen. Ik hoop je te zien in mijn lessen!!