Kelly Mos
Creative  dance and be yourself

Mijn naam is Kelly Mos en ik ga aankomend jaar de Dansopleiding in Utrecht afronden. Bij Divine Dance Center geef ik de lessen hiphop!

In de afgelopen jaren heb ik naast het lesgeven onder andere twee wedstrijdgroepen getraind en met deze groepen meegedaan met wedstrijden zoals ‘Shell We Dance’. Daarnaast heb ik Freestyle & Choreografie Classes gegeven.
Wat ik voornamelijk met mijn groepen wil doen is natuurlijk creëren! Ik wil graag mijn knowledge, creativiteit, verschillende dansstijlen binnen hiphop delen met mijn leerlingen. Eén van mijn doelstellingen is om leerlingen hun eigen zijn te laten ontwikkelen en dit te verwerken binnen dans, waarmee je jezelf kunt uitdrukken.
In deze reis van ontwikkeling gaan we veel van elkaar leren, want ik leer net zoveel van een leerling als een leerling van mij. In mijn lessen creëer ik graag een comfort zone, waarin iedereen zichzelf durft te zijn en zich kan ontwikkelen.
Hierbij geef ik natuurlijk wel aanzetten en richtlijnen in een choreografie, styles & freestyle! Dit wil ik graag met je delen in mijn lessen.
Are you ready to create?