Lotte
Dans en beleef  docente met creativiteit

Ik ben Lotte en ben afgestudeerd aan de dansopleiding “Song & Dance” in Zwolle. Daarnaast heb ik een cursus Dingjan peuterdansonderwijs gevolgd in Rotterdam. Ik was drie jaar toen ik een trampoline kreeg. Al snel bleek dat het springen een uitlaatklep voor mij was, en dat het hielp om stroming te kunnen geven aan mijn emoties. Deze vorm van bewegen samen met mijn grote liefde voor muziek bleek de perfecte combinatie; mijn passie voor dans werd geboren.

Op mijn negende maakte ik kennis met danscentrum Artistique uit Emmeloord. In de loop der jaren volgde ik hier onder andere de vakken Jazz-Show-Streetdance, techniek, modern en musical. Naast deze vakken volgde ik balletlessen onder begeleiding van Marie Chantal Bakx en deed ik diverse workshops.

Als jong meisje droomde ik er al van om danseres en dansdocent te worden, en inmiddels krijgt deze droom steeds meer vorm. Ik geef bij Divine Dance Center de lessen modern dance, videoclip dance, hiphop, urban contemporary, dance fit en peuterdans.

Met veel enthousiasme, creativiteit en mijn grote passie voor dans hoop ik anderen te inspireren en contact te leren maken met hun eigen creativiteit. Met plezier uiteraard als belangrijk uitgangspunt!

“Dance is the hidden language of the soul of the body” – Martha Graham.